martedì 28 gennaio 2014

Apple MacBook Pro Retina Display Core i7 - 15,4"

Apple MacBook Pro Retina Display Core i7 - 15,4"
Hoe zit het met deze ongelooflijk krachtige machine ? Ik zal proberen om mijn eerste indrukken in de hoop dat er nuttig zijn voor uw keuze van de aankoop kan zijn over te brengen . Begin met je te vertellen dat ik koos voor de top van het assortiment , hier is een samenvatting van de kenmerken :
15 " met Retina -display :Intel Core i7 quad -core 2,3 GHz - Turbo Boost tot 3,5 GHz
16GB 1600MHz geheugen
PCIe Flash Drive 512GB
Iris Pro Intel Graphics + NVIDIA GeForce GT 750M met 2 GB GDDR5-geheugen
Ingebouwde batterij ( 8 uur )
Ik zal proberen het kort te houden en geven u de waardering elementen die essentieel zijn om niet stilstaan ​​en zijn te breed :
Afmetingen en gewicht : Hoogte : 1,8 cm Breedte : 35,89 cm Diepte : 24,71 cm Gewicht : 2,02 kg 2 . Het is niet een takje en zeker in vergelijking met de 13 zult u meteen merken dat het veel belangrijker is , is het nog steeds zeer draagbaar en comfortabel om te dragen dankzij grotendeels slechts 1,8 cm dik.
Bouwkwaliteit : het gevoel van kwaliteit , robuustheid en soliditeit algemeen weet dat dit geschenk , net als de anderen , ik denk dat het Unibody MBP shell met unieke voorrecht , uitstekend van elk oogpunt van esthetiek en afwerkingen , onberispelijk!
Scherm is het eerste wat je zal opvallen aan te zetten want echt fantastisch en helder , het netvlies 15.4 " , nu bekend al van eerdere modellen kan oplopen tot een zeer breed terrein van werk bieden mits goed opgezet en biedt kleuren , tekst goed leesbaar en fotografische opbrengst spectaculair.
Processor : Hanswell de quad -core 2,3 GHz met Turbo Boost tot 3,5 is erg gul in termen van brute kracht , de verwijzing Geekbench multi-core is 11868 , maar om je een rip van een film naar MKV met Handbrake begrijpen 1080p 8GB voor Apple TV2 met twee talen werd in 40 minuten voltooid tegen bijna twee uur die nodig waren met behulp van de MacBook Pro 13 Hanswell met dual core 2.6 GHz
Videokaart: Intel Graphics Iris Pro geïntegreerd met de discrete NVIDIA GeForce GT 750M met 2 GB , die indien nodig wordt geactiveerd , ze wonnen ! Ik heb geprobeerd om het systeem in de problemen openstellen van ongeveer dertig pagina's in Safari te zetten, iTunes , iMovie , Mail, blijven werken aan een vergadering met iPhoto , kortom , alles wat mogelijk is niet genoeg om het systeem schokkerig maken zeer glad en knap geweest , altijd .
Aansluitingen : er is alles wat je nodig hebt twee USB3 poorten, twee Thunderbolt 2 , HDMI-uitgang voor aansluiting op een tv of externe monitor , SDXC -kaartslot , hoofdtelefoon , microfoon en twee 2 Magsafe . Het missen van de ethernet -poort , maar de dikte van ultradunne het niet toe !
Merkt pijnlijk : De prijs is zeker onbetaalbaar voor velen, € 2629 niet ( 2.419,14 indien gekocht in de sectie student) zijn voor iedereen, maar alleen voor degenen die op zoek zijn en die de top kan veroorloven! De fans , als je de processor te persen , bijvoorbeeld bij het omzetten van een video , de fans worden gevoeld , maar niets onbetaalbaar of familieleden in de kamer eens merken vooral in een rustige omgeving en de vraag " wat is dit geluid ? Het regent ? :) " Serieus , zijn concrete voorbeelden om u te helpen begrijpen!
Ik stel voor om te kopen? YES! Als u geen budget problemen en willen een Mac met grote prestaties gaan op de veilige kant , of anders wijzen de focus elders wellicht op basis 256GB model dat nog steeds biedt uitstekende prestaties

Nessun commento:

Posta un commento